Sunova Solar napelem

Bemutatkozik a Sunova Solar

A 2016-ban alapított Sunova Solar egy integrált rendszermegoldás-szolgáltató, amely a globálisan elosztott napelemes termékek kutatás-fejlesztésére és gyártására, valamint fotovillamos erőművek fejlesztésére összpontosít.

Jelenleg három gyárat üzemeltet Kínában és Vietnamban 3 GW kapacitással. Irodái és telephelyei Magyarország mellett megtalálhatóak Németországban, Brazíliában, Lengyelországban, Hollandiában, Mexikóban és más tengerentúli országokban. Ezenkívül több mint 100 iparágvezető partnere van a világ több mint 20 országában és régiójában.

Sunova Solar napelem minőség

Az átfogó belső minőségellenőrzések megfelelnek (vagy meghaladják) a nemzetközi szabványokat. A panelekre pedig a piacon általános 15 év gyártói és 25 év teljesítmény garanciát vállal, de az átlagosnál magasabb, 84,8%-os hatásfokra.

Telepítői visszajelzések alapján kiváló minőségű napelem panelek kerülnek ki a gyárakból. 

A cég üzletpolitikája alapján szeretnének a leginkább ügyfélbártát vállalkozássá válni a piacon. Ennek érdekében gyors reagálású ügyfélszolgálatot üzemeltetnek. Chaten és emailen is gyorsan reagálnak bármilyen felmerülő kérdésre.

A Sunova Solar alapítói

William Sheng társalapító és CEO több mint 15 éves iparági tapasztalattal  (Talesun Solar CEO, China Sunergy VP Sales) a háta mögött hozta létre 2016-ban az első gyárat 200 MW kapacitással.

Mike Song az Australia Green Power Group alapítójaként szerzett több, mint 10 éves tapasztalatot a napelemek világában mielőtt a Sunova Solart létrehozta volna.

Stephen Cai a China Sunergy vállalat vezetője volt a csapathoz való csatlakozása előtt.

Napelem adatlap

Kiváncsi mennyibe kerülne kiváltania a villanyszámláját?

Ossza meg ezt a bejegyzést!

További bejegyzések