Napelem panelek

A legjobb panelek a legnagyobb teljesítményért.

A LONGi Solar 2000. februári alapítása óta elkötelezett híve a monokristályos szilícium technológián alapuló napelem kutatás-fejlesztésének, gyártásának és világszerte történő értékesítésének, a legjobb fajlagos költségű megoldást kínálva ezzel a piacon.

Mára a világ legnagyobb mono napelem cella és modul gyártója: 6,5GW-os termelésével 16%-os piaci részesedéssel bír a mono napelem gyártásban. Ezzel a világ 3. legnagyobb nemzetközi napelem beszállítója.

A LONGi Solar a monokristályos szilícium technológia egyik legnagyobb fejlesztője. Éves árbevételének rendszerint 5-7%-át költi kutatás-fejlesztésre, ezzel ezen a téren is vezető helyen áll a világ napelemgyártói között. Kutatás-fejlesztési részlege világszerte kimagaslóan sok, több mint 460 főt foglalkoztat. A vállalat több, mint 260 bejegyzett szabadalommal rendelkezik a monokristályos szilícium szelet, napelem cella és napelem modul gyártás területén.

Longi Solar

Világrekordok a LONGi Solarnál:

Legmagasabb PERC napelem cella hatásfok: 23,6%

Legmagasabb PERC napelem modul hatásfok: 20,41%

A Suntech Power a napelemgyártó cégek nagy úttörői közé tartozik, akinek a nevével a napelemes iparág szereplői az elsők között ismerkedtek meg.

A Suntech volt az, aki 2001-es megalapítását követően első kínai napelemes cégként az európai piacra lépett.

Szintén a Suntech volt az első kínai cég, aki az Egyesült Államokban napelemgyárat épített és akinek a részvényeit 2005-ben bevezették a New yorki tőzsdén.

A Suntech elmúlt 17 évét a folyamatos kutatás-fejlesztés és innováció határozta meg. Nevükhöz számos rekord fűződik, a 2011-2012-ben a világon akkor legnagyobbnak számító 2,4GW-os éves termelésüktől kezdve a 2016-ban elért, piacvezető 21,31%-os PERC cella hatékonyságig.

A Suntech Power pár kiemelkedő eredménye:

  • A Suntech úttörő az újszerű napelem cellák kifejlesztésében (Pluto cella, Szilícium film cella, Cdte cella, HIT cella, PERC cella, stb.)
  • Több mint 400 bejegyzett szabadalom, ebből 67 bejegyzett újítás birtokosa
  • 22 hivatalosan elfogadott iparági szabvány megalkotója
  • Az iparág szakembereinek kinevelésére létrehozott Jiangsu Suntech Photovoltaikus Intézet és poszt-doktorátusi kutatóintézet alapítója és fenntartója
  • Egy több mint 400 berendezéssel felszerelt nemzetközi fejlesztőlaboratórium valamint a világ legnagyobb, CGC, CNAS, VDE-TDAP és UL-WTDP minősítésekkel rendelkező, akkreditált tesztlaboratóriumának birtokosa.

Üveg-üveg napelemeinket 30 év termékgaranciával és 30 évre szóló 90%-os teljesítménygaranciával kínáljuk.

Az üveg-üveg napelemek elnevezése arra utal, hogy a cellákat két oldalról edzett üveg fogja közre. Az így kialakított panelek rendkívül ellenállóak, a cellák teljesítménye így hosszú távon ezzel a megoldással marad a legmagasabb. A cellák ugyanis teljesen védettek a mikrorepedésekkel szemben, amit a környezeti hatások (pl. szélterhelés) okozhatnak.

Az általunk használt Soli Tek napelemeknél 50 éves gyorsított öregedési teszt során is mindössze 6%-os teljesítmény-csökkenést mértek!

Soli Tek

Terveztesse meg napelemes rendszerét még ma!

Kérjen ajánlatot a fenti típusokkal